Dread extensions

HÅR - DREAD EXTENSIONS


(Midlertidig lukket for behandlinger)


DREAD EXTENSIONS er en behandling hvor at kunstige forlavede dreadlocks bliver flettet ind i dit eget hår. Modsat ægte dreadlocks ødelægger disse dreads ikke dit hår. Normalt skal ægte dreads klippes af for at få ud, men disse skal blot flettes ud igen, og dit hår er nøjagtigt som det plejer. Dreadsene er lavet af et materiale kaldet ''Kanekalon'' som er et plastmateriale hvilket, modsat ægte dreads, også modvirker lugt og at der der går dyr og mug i dem.

DREAD EXTENSIONS


Du skal til en gratis og uforpligtende konsultation hvor at farve, længde og tykkelse på dreadsene findes. Hvis du derefter stadig ønsker behandlingen lavet, bestiller vi dreadsene hjem til dig når et depositum på 50% af behandlingens værdi er betalt.

Når håret er hjemme, bestiller vi din tid til påsætning.


METODE:

Påsætningen foregår således at ''double ended dreads'' (med mindre andet ønskes) bliver flettet ind i håret én efter én. Dit eget hår bliver flettet rundt om den ene side af dreaden og fæstnes med en lille gummielastik.  Du kan bestille hvilken som helst farve du ønsker, og du er ikke bundet af din egen hårfarve. Dit eget hår ses kun som en fin zig zag detalje ned af halvdelen af dreadene, men det er dreadenes farve der ses tydeligst.


HVEM EGNER DET SIG TIL?:

Folk der ikke vil tage chancen ved at få lavet ægte dreads, men gerne vil have dread-stilen alligevel. Det er også en god behandling for folk med lettere slidt hår som gerne vil give sit hår en pause fra hyppig hårvask, stylings redskaber og -produkter.

Dreads kan dog godt være lidt tunge, især efter vask, så det anbefales ikke for folk med meget sart hovedbund eller nakkeproblemer.


HOLDBARHED:

Genoprykning skal ske hver 1-2 måneder. Der må ikke gå længere da du kan risikere filtring af håret i din hovedbund. Dreadhåret har ingen udløbsdato og kan anvendes igen og igen!


PLEJE:

Dread extensions kræver næsten ingen pleje. De behøver ikke at blive vasket så ofte da de er lavet af plasthår og derfor ikke kommer til at lugte. Hårvask er faktisk mest for dit eget hår og hovedbund.
Når du vasker håret blandes en lille smule af din almindelige shampoo med en god mængde vand i en sprayflaske (Kan købes i salonen), hvor efter at det sprayes i håret og skylles GRUNDIGT ud. Dreadsene skal bare lufttørre, men du kan evt. føntørre din hovedbund. Det kan godt tage mange timer at tørre, så planlæg det i god tid.
Flet gerne dreadsene inden seng, og sørg for lige at adskille dreadsene fra hinanden engang imellem så de ikke kludre sammen i hovedbunden.


UDTAGNING:

Denne metode kan fjernes både i salonen eller gøres selv ved at klippe de små elastikker der fæstner dreaden op og derefter flette det ud igen. Vær opmærksom på at det LIGNER at man taber meget hår når det bliver taget ud, men det blot er det hår som man til dagligt normalt ville have tabt, hvis ikke at det var fastlåst i en dread. Håret kan godt føltes snavset og uglet efter udtagning, så vask håret med shampoo 2 gange, derefter en god kur og til slut balsam. Red ikke håret før at du har kur eller balsam i, og brug en god detangling børste. Vask først balsammen ud når håret er redt helt igennem.

Se flere billeder på vores facebook eller instagram @provokatoer.dk

IMG_3289 med logo
10410421_811043468980508_4893056690112111931_n med logo
IMG_0638 med logo
IMG_0327 med logo
IMG_0112 med logo
IMG_7043 med logo
IMG_5782 med logo
IMG_7100 med logo
IMG_7427 med logo
IMG_7421 med logo
IMG_8178 (2) med logo
IMG_8679 (2) med logo
IMG_0505 (2) med logo
IMG_8685
IMG_2804 med logo
IMG_4370 med logo
IMG_4250 med logo
IMG_5773 med logo
IMG_5008 med logo
IMG_8681 (2)