Hair extensions

HÅR - HAIR EXTENSIONS


(Midlertidig lukket for behandlinger)HAIR EXTENSIONS er en behandling hvor ægte hår bliver påsat dit eget hår for enten mere fylde og/eller længde. Hér i salonen benytter vi Djarlings kendte fletteteknik, specielt egnet til skandinavisk hår.

DJARLING FLET


Du bedes først komme til en gratis og uforpligtende konsultation omkring hårfarve, fylde og længde. Ønsker du derefter behandlingen, bestilles håret hjem til dig efter betaling af depositim på 50% af hårets værdi. Derefter bestiller vi en tid til din påsætning.


METODE:

Denne påsætningsmetode er ikke som den mere traditionelle afrikanske flettemetode de fleste kender til. Denne metode er specielt egnet til skandinavisk fint og skrøbeligt hår da flettekanterne og hårtrenserne (kanterne på det påsatte hår) er bitte små og ikke strammer, så du næsten ikke mærker og ser dem efter endt behandling. Vi fletter meget tynde vandrette fletninger langs hovedbunden med en tynd elastiksnor så man undgår at fletningen bliver strammet for meget. Fletningen bliver blot holdt sammen af elastikken. Derefter bliver håret fra Djarling med sine tynde trenser syet fast på flettekanterne. Prisen afhænger af hvor mange flettekanter og hvor meget hår der bliver påsat. Derfor SKAL vi have talt sammen inden du booker en påsætning.


HVEM EGNER DET SIG TIL?:

Selvom denne teknik er lavet til skandinavisk hår, så egner den sig til alle der ønsker en skånsom, usynlig og holdbar metode. Dog kræver det tålmodighed, tid og pleje at have hair extensions, og derfor egner det sig ikke til alle. Pleje og vedligeholdelse er størstedelen af det at have pænt og holdbart hair extensions.


HOLDBARHED:

Genoprykning skal ske mellem hver 1-2 måneder efter sidste påsætning/oprykning. Der må ikke gå længere da du kan risikere at det påsatte hår vil begynde at trække for meget, samt at håret i hovedbunden filtre nemmere jo længere tid der går.


PLEJE:

At have hair extensions tager tid og kræver en del pleje, og det er vigtigt at du går op i det, ellers risikere du både ødelæggelse af det påsatte og dit eget hår. Håret er afklippet og dødt og får derfor ikke næring fra hovedbunden, derfor er det vigtigt at det får tilsat de vigtige vitaminer igennem plejeprodukter. Dette er blot hurtige eksempler på plejen. En grundig plejevejledning fås ved påsætningen.


  • Brug de anbefalede produkter til hair extensions.
  • Din shampoo må ikke indeholde sulfater, da det udtørre håret.
  • Sov aldrig med håret vådt, og hav det altid flettet om natten, under træning, ved bad i pool eller hav, eller andre aktiviteter der kan slide på det.
  • Red altid håret på den anbefalede måde og brug en børste der egner sig til hair extensions.
  • Red aldrig håret mens det er vådt, med mindre at der er balsam i og riv ikke i håret.
  • Håret redes inden bad, vaskes på den anbefalede måde, og lufttørres, eller føntørres med kold luft og med varmebeskyttende produkt i håret.
  • Vask håret mindst 2 gange om ugen.AFTAGNING:

Denne metode kan fjernes både i salonen eller ved hjælp fra en ven ved at klippe de små snore og elastikken op og derefter flette fletningerne ud. Håret kan genbruges, men adskil aldrig de baner der er blevet sammensat, men medbring dem til ny påsætning, lagt i den rækkefølge som da de sad i håret.

Se flere billeder på vores facebook eller instagram @provokatoer.dk

IMG_5226 med logo
IMG_5228 med logo
IMG_5432 med logo
IMG_43503
IMG_58911 med logo
2015-07-21 17.11.58
IMG_4402 med logo
IMG_4406 med logo
2015-08-12 18.18.00 med logo
2015-08-12 18.15.54 med logo
2015-08-12 15.01.42 med logo
IMG_3595 (2) med logo
IMG_51121 med logo