Eyelash extensions

VIPPER - EYELASH EXTENSIONS


(Midlertidig lukket for behandlinger)


EYELASH EXTENSIONS er en behandling hvor der bliver påsat kunstige vippehår på hver enkelt af dine egne vippehår så vipperne stadig opfører sig naturligt, men både er længere, fyldigere og mørkere.

Vi fører i salonen metoden kaldet ''single lashes'' hvor der kun påsættes ét enkelt kunstigt vippehår på hver enkelt af dine egne vipperhår. Denne metode giver det mest naturlige resultat.

SINGLE LASHES


METODE:

Du ligger med lukkede øjne i ca. 2 timer med et par plejende øjenmaske patches på. Vipperne renses og et design bestemmes efter din øjenform. Påsætning sker herefter ved at man påsætter ét kunstigt vippehår af gangen på hver enkelt af de naturlige vipper, med en speciel og holdbar vippelim.


HVEM EGNER DET SIG TIL?:

Alle der gerne vil have smukke længere, mørkere og fyldigere vipper. Dog vil længde og fylde være begrænset af hvordan dine egne naturlige vipper ser ud, da de skal kunne bære vægten af det påsatte hår. Du kan evt. benytte en ''vippeserum'' for at få dine vippehår til at vokse sig længere og stærkere og derved kunne få mere fylde og længde på fra hvad du ellers før kunne. Folk med visse øjensygdomme og allergier kan ikke få det lavet. Det anbefales heller ikke til folk med urolige øjne.


HOLDBARHED:

Du taber naturligt 4-5 vipper pr. øje dagligt, derfor vil der efter noget tid være tyndet godt ud i dem, så for optimal holdbarhed anbefaler vi at få genopfyldt vipperne senest hver 3 uge og medkøbe de anbefalede plejeprodukter. Den præcise tid for nødvendig genopfyldning afhænger af personens naturlige vipper.


PLEJE:

Det kræver pleje at holde sine eyelash extensions ved lige.

  • Du skal hver dag vaske dine vipper med en speciel vippeshampoo. 
  • Der skal helst benyttes en sealer hver morgen som beskytter vipperne mod støv mm. 
  • Vipperne skal redes igennem hver dag med den gratis medfølgende vippebørste du får udleveret efter din behandling.
  • Man må ikke benytte olieholdige produkter omkring sine vipper (makeup, makeup fjerner, cremer mm.) Benyt oliefri produkter. 
  • Der må ikke pilles i vipperne, og man skal passe på ikke at sove direkte på dem.
  • Brug evt. ''vippeserum'' for at booste din produktion af vipper og derved kunne opnå længere holdbarhed og mulighed for længere og tykkere vipper påsat.

(Alle produkter egnet til vipper kan købes i salonen.)


AFTAGNING:

Vipperne fjernes med en speciel opløsningsgel som blødgører limen så de kunstige vippehår kan glides roligt af igen. Fjern aldrig dine vipper selv. Dette skal gøres af en uddannet vippetekniker.

Se flere billeder på vores facebook eller instagram @provokatoer.dk

IMG_4516 brow
IMG_5394 med logo
IMG_4863 med logo
IMG_4692 med logo
IMG_4688 med logo
IMG_4501 med logo
IMG_4442
IMG_4452
IMG_4496 med logo
IMG_4100 med logo
Lena med logo
IMG_4037
IMG_4472 med logo
IMG_4410 med logo
IMG_4389 med logo
IMG_1421 med logo
2015-07-31 13.34.17 med logo
IMG_2212 med logo
IMG_1251 med logo
IMG_1407 (2) med logo
IMG_0830 med logo
IMG_0377 med logo
IMG_0151 med logo
IMG_0004 med logo